• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

Germany vs France

Prisklass
Kategori
Enskilda/Par
Quantity
Pris
Kategori
Info
Quantity
Pris
Best Available Any Available Ticket
€250.00
Best Available Any Available Ticket
€250.00
Category 3 Short Side (Behind The Goal) Tickets.
€260.00
Category 3 Short Side (Behind The Goal) Tickets.
€260.00
Category 2 Corner Area Tickets.
€380.00
Category 2 Corner Area Tickets.
€380.00
Category 1 Long Side Tickets.
€440.00
Category 1 Long Side Tickets.
€440.00
Category 1 Premium Long Side Lower 1st or 2nd Tier Tickets.
€550.00
Category 1 Premium Long Side Lower 1st or 2nd Tier Tickets.
€550.00

Information om Germany vs France fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper Germany vs France Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en sekundär biljett mäklare som specialiserar sig på slutsålda och fotbollsbiljetter som är svåra att få tag på, är fotboll Ticket Net inte anslutet, samarbetar inte med och har ingen koppling till någon officiell arrangör, lag, arena, eller biljettkassa. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler Germany matcher

VS

Germany vs Ukraine

Nations League A Group 4 TBA, TBA, Germany
13/11/20 Fri 20:45
Not On Sale

VS

Spain vs Germany

Nations League A Group 4 TBA, TBA, Spain
16/11/20 Mon 20:45
Not On Sale

VS

Germany vs Portugal

Euro 2020 Group F Allianz Arena, Munich, Germany
19/06/21 Sat 18:00

VS

Germany vs TBA

Euro 2020 Group F Allianz Arena, Munich, Germany
23/06/21 Wed 21:00

Visa alla Germany matcher

Fler France matcher

VS

France vs Sweden

Nations League A Group 3 TBA, TBA, France
15/11/20 Sun 20:45
Not On Sale

VS

TBA vs France

Euro 2020 Group F Puskas Arena, Budapest, Hungary
19/06/21 Sat 15:00

VS

Portugal vs France

Euro 2020 Group F Puskas Arena, Budapest, Hungary
23/06/21 Wed 21:00

Visa alla France matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post