• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

COVID-19 - Click Here for updates about your order

Juventus vs Inter Milan

Information om Juventus vs Inter Milan fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper Juventus vs Inter Milan Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en sekundär biljett mäklare som specialiserar sig på slutsålda och fotbollsbiljetter som är svåra att få tag på, är fotboll Ticket Net inte anslutet, samarbetar inte med och har ingen koppling till någon officiell arrangör, lag, arena, eller biljettkassa. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler Juventus matcher

VS

US Sassuolo vs Juventus

Italian Serie A
MAPEI Stadium - Citta del Tricolore, Italy, Reggio Emilia
15/07/20 Wed 21:45

VS

Juventus vs SS Lazio

Italian Serie A
Allianz Stadium, Italy, Turin
20/07/20 Mon 21:45

VS

Udinese vs Juventus

Italian Serie A
Dacia Arena, Italy, Udine
23/07/20 Thu 19:30

VS

Juventus vs UC Sampdoria

Italian Serie A
Allianz Stadium, Italy, Turin
26/07/20 Sun 19:30

VS

Cagliari vs Juventus

Italian Serie A
Sardegna Arena, Italy, Cagliari
29/07/20 Wed 19:30

Visa alla Juventus matcher

Fler Inter Milan matcher

VS

Inter Milan vs Torino

Italian Serie A
Giuseppe Meazza (San-Siro), Italy, Milan
13/07/20 Mon 21:45

VS

SPAL vs Inter Milan

Italian Serie A
Stadio Paolo Mazza, Italy, Ferrara
16/07/20 Thu 21:45

VS

AS Roma vs Inter Milan

Italian Serie A
Stadio Olimpico, Italy, Rome
19/07/20 Sun 21:45

VS

Inter Milan vs Fiorentina

Italian Serie A
Giuseppe Meazza (San-Siro), Italy, Milan
22/07/20 Wed 21:45

VS

Genoa vs Inter Milan

Italian Serie A
Stadio Luigi Ferraris, Italy, Genoa
26/07/20 Sun 19:30

Visa alla Inter Milan matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post