• Advanced

  Hitta dina biljetter

  -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

Manchester City vs Liverpool

Tyvärr är Manchester City vs Liverpool biljetter inte tillgängliga för tillfället!

Vänligen anmäl dig till vår %VAR% biljettbevakning nedan för att bli den första som får veta när %VAR% biljetterna är tillgängliga.

 • Du kommer att få ett e-postmeddelande så snart Manchester City vs Liverpool biljetterna är tillgängliga
 • Tack för att du valt Football Ticket Net

Information om Manchester City vs Liverpool fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper Manchester City vs Liverpool Biljetter:

 

 

 • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

 • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

 • Fotboll Ticket Net är en sekundär biljett mäklare som specialiserar sig på slutsålda och fotbollsbiljetter som är svåra att få tag på, är fotboll Ticket Net inte anslutet, samarbetar inte med och har ingen koppling till någon officiell arrangör, lag, arena, eller biljettkassa. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

 • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

 • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

 • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler Manchester City matcher

VS

Sheffield United vs Manchester City

Premier League Bramall Lane, Sheffield, United Kingdom
31/10/20 Sat 12:30
Not On Sale

VS

Manchester City vs Olympiacos

Champions League Group C Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom
03/11/20 Tue 20:00
Not On Sale

VS

Tottenham Hotspur vs Manchester City

Premier League Tottenham Hotspur Stadium, London, United Kingdom
21/11/20 Sat 15:00

VS

Olympiacos vs Manchester City

Champions League Group C Karaiskakis Stadium, Piraeus, Greece
25/11/20 Wed 19:55
Not On Sale

Visa alla Manchester City matcher

Fler Liverpool matcher

VS

Liverpool vs West Ham United

Premier League Anfield, Liverpool, United Kingdom
31/10/20 Sat 17:30
Not On Sale

VS

Atalanta vs Liverpool

Champions League Group D Gewiss Stadium, Bergamo, Italy
03/11/20 Tue 21:00
Not On Sale

VS

Liverpool vs Leicester City

Premier League Anfield, Liverpool, United Kingdom
21/11/20 Sat 15:00

VS

Liverpool vs Atalanta

Champions League Group D Anfield, Liverpool, United Kingdom
25/11/20 Wed 20:00
Not On Sale

Visa alla Liverpool matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post