• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

Real Madrid vs Cadiz CF

Information om Real Madrid vs Cadiz CF fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper Real Madrid vs Cadiz CF Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en sekundär biljett mäklare som specialiserar sig på slutsålda och fotbollsbiljetter som är svåra att få tag på, är fotboll Ticket Net inte anslutet, samarbetar inte med och har ingen koppling till någon officiell arrangör, lag, arena, eller biljettkassa. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler Real Madrid matcher

VS

Real Madrid vs SD Huesca

Spanish La Liga Santiago Bernabeu, Madrid, Spain
01/11/2020 Sun. TBA
Not On Sale

VS

Real Madrid vs Inter Milan

Champions League Group B Santiago Bernabeu, Madrid, Spain
03/11/20 Tue 21:00
Not On Sale

VS

Valencia CF vs Real Madrid

Spanish La Liga Mestalla, Valencia, Spain
08/11/20 Sun 21:00
Not On Sale

VS

Villarreal CF vs Real Madrid

Spanish La Liga Estadio de la Ceramica, Vila-real, Spain
22/11/20 Sun 17:00
Not On Sale

VS

Inter Milan vs Real Madrid

Champions League Group B Giuseppe Meazza (San-Siro), Milan, Italy
25/11/20 Wed 21:00
Not On Sale

Visa alla Real Madrid matcher

Fler Cadiz CF matcher

VS

Eibar vs Cadiz CF

Spanish La Liga Ipurua Municipal Stadium, Eibar, Spain
01/11/2020 Sun. TBA
Not On Sale

VS

Atletico Madrid vs Cadiz CF

Spanish La Liga Wanda Metropolitano, Madrid, Spain
08/11/2020 Sun. TBA
Not On Sale

VS

Cadiz CF vs Real Sociedad

Spanish La Liga Estadio Ramon de Carranza, Cadiz, Spain
22/11/2020 Sun. TBA
Not On Sale

VS

Elche vs Cadiz CF

Spanish La Liga Estadio Manuel Martinez Valero, Elche, Spain
29/11/2020 Sun. TBA
Not On Sale

VS

Cadiz CF vs FC Barcelona

Spanish La Liga Estadio Ramon de Carranza, Cadiz, Spain
06/12/2020 Sun. TBA
Not On Sale

Visa alla Cadiz CF matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post